Gå til innholdet
p222_montasje1_1920.jpg
Aurora Nova 222 A
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Fullskjerm fullskjerm fullskjerm Full-
skjerm
Aurora Nova 222 A

Nova 222

Nova 222
Ønsker du et enda mer diskret bygg kan du la taket skrå i samme retning som terrenget - slik som på Aurora Nova 222.

Inngangspartiet er lagt på byggets bakside, der taket over denne delen er trukket videre for å skjerme mot vær og vind. På plantegningen er det er skissert inn en løsning for vedskjul, skistall e.l. under dette taket.

Det største soverommet har meget god plass, og trenger du mer plass kan du ta snarveien rett ut til den overbygde terrassen. Også badet er romslig, og har også en sauna med utsikt rett mot fjorden, fjellheimen eller hva det nå enn er som befinner seg foran hytta.

Oppholdsrommet har langbordet i fronten, i nærheten av kjøkkeninnredningen. Salongen er lagt i forbindelse med et karnapp som gir deg en utsikt på 180 grader og vel så det, midt på byggets langside.

Tekniske data ?BRA = Oppvarmet bruksareal. Arealet av planet som ligger innenfor omsluttende vegger. Inkludert innvendige vegger.

BTA = Bruttoareal. Areal inkludert yttervegger og summet på alle plan.

Mønehøyde er høyde over pilar / inkludert en evt. støpt plate.

BRA: 88,7 m2
BTA: 101,6 m2
Lengde: 17,1 m
Bredde: 8,7 m
BYA: 130,9 m2
Grunnflate: 98,4 m2
Antall soverom: 3

Velg byggested:

Priser?Priser gjelder for levering 2019 med nye energikrav for hytter over 70m2. 

Velg fylke for prisberegning

TILPASNINGER
Alle våre modeller kan tilpasses dine ønsker og behov, innenfor de mange mulighetene vårt fleksible system gir. Ta kontakt, så skaper våre selgere og tegnere i samarbeid med deg din egen unike hyttemodell!

Hyttetyper vist på denne siden er tilpasset Teknisk forskrift TEK 10. Alle hytter som det søkes rammetillatelse eller igangsettingstillatelse for etter 01.01.2019 må følge ny teknisk forskrift kalt TEK 17. Den nye forskriften har strengere krav til dagslys. Dette betyr i praksis at noen vinduer må gjøres større, eller for noen hyttetyper må det inn flere vinduer.

Hvis du derfor søker om slik offentlig tillatelse, basert på hyttetypene vist her, etter 01.01.2019 vil endring i den nye forskriften kunne påvirke fasadeuttrykk og  noe endring av pris.

Oppdatert
Velg hytte