Gå til innholdet

Premium hytter og tomter i Vestfjord Panorama

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Vestfjord Panorama
8410 Lødingen
Prisant.: 5 325 000
Megler: Stig Øien
Telefon:
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 5

Beliggenhet

Neshøgda og Vestfjord Panorama ligger ca. 5 km. sør for Lødingen sentrum med kort avstand til Harstad/Narvik Lufthavn Evenes, Harstad, Sortland, Svolvær og Narvik. Omkring deg er Lofoten, dronningfjellet Møysalen, nasjonalfjellet Stetind , Vestfjorden og Kanstadfjorden. Området er på 3.600 mål med over fem kilometer strandlinje. Her er alt tilrettelagt for moderne fritidsboliger og et aktivt liv. Alt fra golf, fotball, tennis, løping, turgåing, jakt og fiske til noe så eksotisk som spekkhoggersafari og verdens største konsentrasjon av havørn. Det er selvfølgelig etablert båtplasser og det planlegges en kjøkkenhagekoloni.Med utgangspunkt i Vestfjord Panorama får du unike opplevelser i verdens vakreste omgivelser. Lofoten, Vesterålen og Hålogaland er rikt på naturopplevelser. Området byr på et unikt dyreliv, og rett utenfor døren har du tilgang til flott natur uansett om det er hav eller fjell som virker fristende. Fiske, fjellklatring, hvalsafari, strandliv og mye mer får deg i den stemningen du ønsker.

Vestfjord Panorama ligger på Nes rett utenfor Lødingen. Stedet har en lang militærhistorie og var frem til 2002 en viktig brikke i det norske kystforsvaret. I 2005 kjøpte Nes Utvikling området av Forsvaret. Målsettingen er å skape Nord-Norges mest spennende fritidseiendomsområde.

Innhold

Her snakker vi premium hytte på premium solrik tomt!
Denne godbiten av en hytte består av to sammenkoblede bygg. Kjøkken og stue utgjør den ene halvdelen, og her er det god takhøyde og utsikt i alle retninger. 
I motsatt ende inneholder første etasje en en stor sauna, bod og to soverom, det ene med direkte adkomst til terrassen. Opp trappen ligger ytterligere tre soverom, der det største har egen altan. 

Standard

Oppgradert standard Saltdalshytte med fargede vinduer, behandlet innvendig panel, listverk og foringer. Be om prosepkt for full beskrivelse.

Beliggenhet

Ved sjøen
Velg hytte