Gå til innholdet

Golsfjellet Vest-Prosjektert Saltdalshytte med gode solforhold og fantastisk utsikt over Tisleifjorden & Hemsedalsfjella

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Nissebergveien 23
3550 Gol
Prisant.: 2 750 000
Bta/P-rom: 71 / m2
Megler: Andreas Odden
Telefon:
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Golsfjellet Vest / Auenhauglie med gode solforhold og fantastisk utsikt over Tisleifjorden, Hemsedalsfjellene, Valdres og Jotunheimen. Tomten er selveier naturtomt beliggende ca. 870 moh i nordvendt hellende terreng i et område med støler og spredt fritidsbebyggelse. Byggeklar tomt med vei, vann og avløp frem til grensen hvor det allerede er betalt for påkobling til vann og avløp. 

Det er omlag 5 minutter å gå ned til Tisleifjorden som skiller Oppland i nord og Buskerud i sør hvor man kan prøve fiskelykken av fjellørret eller ta et forfriskende bad. Området byr også på mange flotte turstier som egner seg godt til fots eller med sykkel. Om vinteren er det ca. 250 meter til det flotte løypenettet som gir deg tilgang til 150 km med velpreparerte skispor som passer enhver i familien. Ved å kjøre en liten tur finner du Golsfjellet Alpinsenter på Bualia og Storefjell Ski- og Akesenter som byr på flere nedfarter av ulike lengder og vanskelighetsgrader. Det befinner seg også flere høyfjellshotell som gir tilgang til servering, kulturelle arrangement, badeland, overnatting mm. 

Fra tomten når man alle kommunene i Hallingdal på relativt kort tid. På Flå kan man besøke Bjørneparken hvor man kan oppleve rovdyr på nært hold eller finne roen i naturskjønne Vassfaret som har flere naturvernområder som omfatter over 260 000 dekar. Nesbyen byr på flotte løyper for stisykling, golfbane og alpinanlegg. Ål er en tradisjonell landbruksbygd og største husdyrkommunen i Buskerud hvor man finner stavkirke tilbake til år 1160 og kulturhus med utstilling av Rolf Neschs verk. Hemsedal og Geilo kan by på yrende natteliv, store alpinsenter og golfanlegg.

Det er visse kvaliteter som vi ser etter når vi skal kjøpe hytte. Hyttetomtens beliggenhet er kanskje det aller viktigste. Solforholdene. Utsikten. Avstanden til naboen. Mulighetene for langrenn, alpint og fotturer. Naturopplevelser. Det er mye som skal klaffe for at den gode magefølelsen melder seg, og dere vet deres har funnet deres helt spesielle sted. Golsfjellet har alle disse kvalitetene såvel som et bra veinett/infrastruktur laget av geoingenører, lave brøytekostnader og kort vei til absolutt alle gode fasiliteter i området.

 

Saltdalshytta er behjelpelig med hele prosessen til nøkkelferdig hytte. 

 

Adkomst

Fra Gol sentrum følg RV52 i ca. 7,5 km retning Hemsedal. Ved Robru, kjør over brua og ta til høyre skiltet Golsfjellet Vest langs Øvre Hemsedalsvegen. Hold til venstre på veien og følg denne i ca. 4,7 km. Ta så til høyre skiltet Golsfjellet Vest/Golsfjellet Fjellstue og følg Auenhauglivegen i ca. 8,5 km til man passerer Golsfjellet Fjellstue på venstre hånd. Følg veien noen hundre meter til og ta til høyre inn på Stølsvegen skiltet Stølshøgda Hyttefelt. Følg Stølsvegen ca. 1,5 km for så å ta til venstre. Følg Nissebergvegen ca. 250 meter frem til tomten skiltet med PrivatMegleren-skilt.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er naturtomt i nordvendt hellende terreng oppgitt til å være ca. 1 023 kvm.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ved kjøp av tomten blir det samtidig med skjøte tinglyst forpliktelser som i fremtiden skal hvile på eiendommen. Disse forpliktelsene omhandler krav og forpliktelser gitt av Golsfjellet Vest AS og Golsfjellet Utmarkslag BA som i all hovedsak går ut på drift og vedlikehold av VVA samt turformål. Se vedlegg til salgsoppgaven. 

Heftelser i grunn:
2016/1003259-1/200 Jordskifte

Jordskifte gjelder avløsning og flytting av veirett, samt tiltak og fastsettelse av vedtekter for Nissebergvegen veilag. Denne bestemmelsen følger eiendommen ved salg. 

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Tomten leveres med privat vei, vann og avløp til tomtegrensen. Prisen på tomten er inkl. påkobling for vann og avløp som selger har betalt kr. 300.000,- for. 

Faste, løpende kostnader

Som eier av hytte i Stølshøgda Hyttefelt må man påregne årlige utgifter til:
Ca. kr. 1 200,- (Brøyting og vedlikehold av vei i hyttefelt)
Ca. kr. 2 000,- (Drift og vedlikehold av veien fra Sørbølkrysset til hyttefeltet)
Ca. kr. 6 500,- (Drift og vedlikehold av vann- og avløpsanlegg)
Ca. kr. 1 800,- (Bidrag til skiløyper og sykkel- og turiststier)
--------------------------------------------------------
Totalt ca. kr. 11 500,-
--------------------------------------------------------

Ca. kr. 10 000,- betales i førstegangsavgift for veien Sørbølkrysset/Tisleia som gir fri rett til bruk av veien i byggeperioden for all anleggstrafikk. 

Ca. kr. 20 000,- pr tomt for påkobling til strøm. Dette beløpet inkluderer kabel frem til utvendig målerskap. Graving av kabelgrøft er ikke tatt med i denne prisen - dette dekkes av kjøper. Hallingdal Kraftnett opplyser med forbehold om avvik at gravekostnader på kabelgrøft kan regnes til 250 kr pr meter hvor det her er omlag 60-70 meter grøft.

I og med at eiendommen er ubebygd, er det foreløpig ikke ilagt kostnader til eiendomsskatt, renovasjon eller andre kommunale avgifter. Dette er dog noe kjøper må regne med ved oppsatt bebyggelse.

Generelt

Prisen inkluderer : 

Prosjektert Saltdalshytte : 1985 000kr 

Selveiertomt : 790 000kr 

I tillegg til dette må grunnarbeid utføres på tomten før hytten kan bygges. 

Tomt, grunnarbeid, støpt plate inklusive tilbakefylling av masser koster ca 450 000kr på denne tomten. 

 

Saltdalshytta er behjelpelig med hele prosessen til nøkkelferdig hytte. 

Adkomst/Tomteforhold

Fra Gol sentrum følg RV52 i ca. 7,5 km retning Hemsedal. Ved Robru, kjør over brua og ta til høyre skiltet Golsfjellet Vest langs Øvre Hemsedalsvegen. Hold til venstre på veien og følg denne i ca. 4,7 km. Ta så til høyre skiltet Golsfjellet Vest/Golsfjellet Fjellstue og følg Auenhauglivegen i ca. 8,5 km til man passerer Golsfjellet Fjellstue på venstre hånd. Følg veien noen hundre meter til og ta til høyre inn på Stølsvegen skiltet Stølshøgda Hyttefelt. Følg Stølsvegen ca. 1,5 km for så å ta til venstre. Følg Nissebergvegen ca. 250 meter frem til tomten skiltet med PrivatMegleren-skilt.

Innhold

Aurora SMART 510 er ei meget innholdsrik og kompakt hytte som gir en meget romslig opplevelse på tross av sin beskjedne grunnflate. Mange innreder loftstua på denne salgsvinneren med sovesofa som også gir den et "4. soverom" hvis behovet melder seg.De store vinduene gir godt med dagslys inn i hytten og gir en følelse av å få naturen inn i hytten. Hytta har ett soverom nede, bod, bad og en forholdsvis stor hems med ståhøyde på 2,2m, hemsen er delt opp i tre rom, hvor stuen i arken bare må oppleves. Herfra kan den flotte utsikten nytes!

Standard

Prosjektet viser til en godt utstyrt hytte med blant annet : 

-Hvite vinduer og ytterdør

-Takshingel

-Utforinger og innvendige lister hvitmalt alt

- Pernillepanel i tak\himling-Saltdalshvit 2%

-Stående Pernillepanel på vegg-Saltdalshvit 2%

-3-stavs eikeparkett fra Boen

-Furugulv hems saltdalshvit

-Ubehandlet furutrapp ( Stryntrappa fauna)

-Stålpipe

-Baderomspanel på hele badet

-Kjøkken uten hvitevarer inkludert fra Sigdal

-Grunnet utvendig kledning ( blank visir fra Jotun)

 

SALTDALSHYTTA kan også levere nøkkelferdige hytter andre steder på Golsfjellet ved interesse.

Kontakt undertegnede ved interesse.

www.saltdalshytta.no 

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte