Gå til innholdet

Golsfjellet ved Ørterstølen-Prosjektert Saltdalshytte på prisgunstig tomt

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Golsfjellveien 490
3550 Gol
Prisant.: 2 353 000
Megler: Andreas Odden
Telefon: +47 941 39 487
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Hyttetomten på Golsfjellveien 490 ligger sentralt til midt i løype- og stinettet på Golsfjellet. Det er fine muligheter for skisport, turgåing, sykling, samt fiskemuligheter. Det er kort veg til Golsfjellets hoteller og slalåmbakker.

Golsfjellet har et av Norges beste skiløypenett og fantastisk natur.

Generelt

Helt fra Saltdalshyttas start i 1979, har vi vært opptatt av å bygge hytter som holder høy kvalitet og som er tilpasset et værhardt Norge. Etter å ha bygd over 6000 hytter både til fjells og ved havet, i alle slags forhold, vet vi hva som skal til for å bygge en kvalitetshytte som varer. 

Saltdalshytta tilbyr hytter med god utnyttelsesplass og mye lysinnslipp med store vinduer som optimaliserer utsikten. Vi har elementproduksjon av våre hytter som gjør at hyttene blir ført opp på kort tid og blir raskere tett. Dette er en fordel med tanke på vær og vind under byggeprosessen. Dersom du trenger et ekstra soverom eller endre på planløsningen er vi fleksible for å skreddersy din drømmehytte.

Det er visse kvaliteter man må ser etter når dere skal kjøpe hytte. Hyttetomtens beliggenhet er kanskje det aller viktigste. Solforholdene, utsikten og generell beliggenhet. Mulighetene for langrenn, skøyter, fotturer og andre naturopplevelser. Det er mye som skal klaffe for at den gode magefølelsen melder seg, og dere vet deres har funnet deres helt spesielle sted. Oset hyttefelt har alle disse kvalitetene såvel som et bra veinett/infrastruktur laget av geoingenører, lave brøytekostnader og kort vei til absolutt alle gode fasiliteter i området

 

Avstander til diverse aktivitetsområder:

  • Gol 20 km
  • Hemsedal 20 km
  • Bjørneparken, Flå, 50 km
  • Langedrag 55 km.

Adkomst/Tomteforhold

Hyttetomten ligger med adresse på Golsfjellveien 490, 3550 Gol. Avkjøring til Ørterstølen fra Rv. 51 Gol-Fagernes. Like ved Ørterstølen ser du skiltet for Saltdalshytta\Kompelien eiendom. 

Innhold

 

Prosjektert budsjettferdig Saltdalshytte: Kr 1763 000,-

Selveiertomt Golsfjellveien 490 : Kr. 590 000 ,-

I tillegg til dette må grunnarbeid utføres på tomten før hytten kan bygges. Tomt, grunnarbeid, støpt plate inklusive tilbakefylling av masser. Tomten er i dag grovplanert og ryddet av eier. Ytterligere opparbeidelse er ikke inkludert i pris.

Dette koster ca 450 000kr på denne tomten. 

 

Saltdalshytta er behjelpelig med hele prosessen til nøkkelferdig hytte. 

Denne modellen er en stilstudie i smarte og arealeffektive løsninger.

Hytta er dimensjonert for opptil 12 personer, men har et BRA på kun 70,2 m2. Stue og kjøkken omkranser vedovnen som står midt i rommet. Langbordet er omgitt av vinduer fra gulv til tak, mens kosekroken har smale vinduer over sofaryggen. En glassvegg skiller den bakre delen av hytta fra resten. Her finner du tre soverom og bad, pluss vår geniale sovehems med god takhøyde mellom sengene. Hyttas adkomst er lagt via en svalgang som er knyttet sammen med den overbygde terrassen i fronten.  

Smarte detaljer
Gjør du deg litt flid med planleggingen, kan du skape mange elegante løsninger som også sparer plass. På bildene ser du blant annet at reolen i stua er bygd inn veggen mellom stue og bad. Lenger bort er det lagd en vednisje med samme høyde som reolen, og over kjøkkeninnredningen er taket bygd flatt i denne høyden. Legg også merke til måten hemstrappen her er felt inn i hemsgulvet. 

 

Mange sengeplasser
Som nevnt i innledingen har hytta tolv faste sengeplasser. De to innerste soverommene har hhv. dobbeltseng og familiekøye, og over disse er det en senket hems med fire gode sengeplasser. Den tredje soverommet har skrå himling, så her kan det lages en 3-etasjes køyeseng der den øverste køya ligger på høyde med hemsen. For å utnytte plassen er alle soverommene tilpasset standard madrassmål, og det er tenkt at sengene bygges direkte 'på veggen' ved hjelp av f.eks. hobbyplater i laminert eik eller furu.

 

SALTDALSHYTTA kan også levere nøkkelferdige hytter andre steder på Golsfjellet ved interesse.

Kontakt undertegnede ved interesse.

www.saltdalshytta.no 

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte