Gå til innholdet

Spar penger, vær prosjektleder

Dette innebærer at du velger de ulike håndverkerne selv, og avtaler priser direkte med dem. Som regel blir dette en dialog mot lokale firma, men vårt snekkerfirma kan godt være ett av disse, for eksempel montering av en ferdig utvendig hytte.

Våre totalpriser på innflytningsklare hytter er basert på totalentrepriser hvor vi gjennomfører prosjektet over et ferdig støpt betonggulv, uten altan. Ønsker du å spare penger ved å være din egen prosjektleder, såkalt byggherrestyrt gjennomføring, så er dette også mulig.

På en gjennomsnittlig hytte kan du spare 70-80.000 kr med en byggherrestyrt gjennomføring. Da velger du de ulike håndverkerne selv, og avtaler priser direkte med dem. Som regel blir dette en dialog med lokale firma, men våre tømrere kan godt være en av aktørene, for eksempel til montering av ferdig utvendig hytte (ferdig oppsatt råbygg). 

Vi tar uansett byggesaken for deg, og våre totalbudsjett vil være et godt hjelpemiddel for deg i planleggingsfasen. Ofte har vi kontakter/håndverkere du kan benytte i ditt nærområde. Vi har mange kunder som velger en byggherrestyrt løsning, og ønsker du i tillegg å gjøre annen egeninnsats så er dette veien å gå. Da vil det i sum bli mye å spare i forhold til våre oppgitte totalpriser. Alt dette kan du diskutere med våre selgere i ditt distrikt, slik at du også kommer godt i gang med en byggherrestyrt gjennomføring.

Mulighetene er mange, valget er ditt!

Egenprosjektleder_0781
Velg hytte