Gå til innholdet

Spar penger med egeninnsats

Bygg selv, gjør mye selv, gjør litt selv eller flytt rett inn i en nøkkelferdig hytte. Vi i Saltdalshytta vil at flest mulig skal kunne realisere hyttedrømmen. Derfor tilbyr vi ulike ferdigstillelsesgrader til en pris tilpasset deres lommebok. Bygg hytta selv eller bestill nøkkelferdig — du bestemmer.
Byggesett (fra kr. 686 000,-*)
Dette er en løsning hvor du får hytta levert som byggesett, og setter den opp på egenhånd. Hytta består av veggelementer der bindingsverk, vindsperre, lekter, utvendig kledning, vinduer og dører er ferdig montert. Dette gjør at hytta kan settes opp i ekspressfart. 
I tillegg til ferdige vegger, tak og utvendige materialer, følger også innvendige materialer med i byggesettet. For mange er det å bygge hytte ved hjelp av egeninnsats noe som gjør hyttedrømmen mulig økonomisk. De fleste selvbyggere omtaler også byggeperioden som en del av selve hyttelivet. Det er en stor følelse å ha skapt noe selv. Saltdalshytta har lange tradisjoner med å bistå selvbyggere og har utarbeidet en meget detaljert og fin monteringsbeskrivelse.

Ferdig oppsatt utvendig (fra kr. 872 000,-*)
Å få hytta ferdig montert utvendig, er en løsning tilpasset kunder som vil spare penger ved å gjøre litt egeninnsats i en såkalt byggherrestyrt gjennomføring. Du får overlevert hytta tett og beskyttet mot vær og vind, klar til innvendig arbeid som kan tas når det passer deg. Selv uten fysisk egeninnsats, kan du ved å være egen prosjektleder ha fleksibiliteten til å fordele kostnader utover en lengre periode. Her styrer du selv når du ønsker å leie inn snekkere, elektrikere og rørleggere for å ferdigstille bygget.

Elektroklart (fra kr. 948 000,-*)
Her er hytta ferdig utvendig, og vi har gjort klart innvendig til at elektriker skal ta over. 
Det vil si at rominndelingen er ferdig, dampsperre på yttervegger og påforing til det skjulte elanlegget er klart. Det gjenstår da å legge gulv og panel, flislegging, vvs-arbeid, montering av trapp og gjennomføring i tak for pipe. Kjøkken og annen innredning er ikke inkludert i denne pakken.

Nøkkelferdig (fra kr. 1 537 000,-*)
Vi gjør hytta klar til innflytting. Alt dere trenger og ønsker er fiks ferdig, enkelt og greit. Priseksempler på nettsiden tar utgangspunkt i en ferdig støpt betongplate og et standard materialvalg. Siden ingen familier er like, er heller ingen av hyttene våre helt like. Ta kontakt med en av våre selgere, og vi hjelper dere med å sy sammen den pakken som passer for akkurat dere.

*priseksempel SMART 1 levert Østlandet
Brattlia_5320_1280x720
Relaterte hytter
Velg hytte