Gå til innholdet

Aurora SMART 174 - Visningshytte

Vår nyeste visningshytte ved Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta utenfor Oslo. En flott utgave i vår populære SMART-serie, med bl.a. en meget romslig og anvendelig hems. 
Ikke nok med at hemsen er romslig, denne modellen er også utstyrt med en ark i fronten som slipper inn lys og former en koselig loftstue. Den har flott kjøkken med et stort spisebord der man kan innta hyggelige måltider med familie og gjester. Like utenfor er det en overbygd terrasse. Sofaen plassering er i nærheten av peisovnen og de store vinduene som gir god utsikt. De store vinduene gir godt med dagslys inn i hytta og gir en følelse av å få naturen inn. Hytta har to soverom, bod, bad og en stor hems med ståhøyde på 1,9 m, hemsen er delt opp i tre rom. To soverom og en hems-stue. 

Modellen heter 174-D og har noe oppgradering fra standard leveranse. Se mer om materialvalg og budsjettpriser på akkurat denne modellen i prospektet HER Utstillingsmodellen er innredet av Riis Interiør.

Se spesifikasjoner og priser på katalogmodellene HER

Farmen-hytta
3. september 2016 åpnet Farmenvinner Eilev Bjerkerud visningshytta på Hellerudsletta. Han skal selv bygge sin egen Aurora SMART på Norefjell som han vant i Farmen i 2015. Aurora SMART 174, har blitt en av våre bestselgere. Denne modellen er også premie i den populære reality-serien som starter på TV2 i høst også.
Se video her

Komplett utstilling
Fra før har vi utstilt en orginal Aurora 998 og en Aurora NOVA. Med den sistankommende SMART har vi da utstilt alle våre tre takkonstruksjoner og konsepter. Les mer om hyttene her.


Gå gjennom hytta i vår VR løsning:
Se i fullskjerm

Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Relaterte hytter
Velg hytte